AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas manastir Hopovo na Fruškoj Gori i Irig, gde je sinoć bio domaćin šefu diplomatije EU Žozepu Borelu.

Vučić je danas za beogradske medije rekao da je Borelu izneo da proba najbolja srpska vina, za koja je istakao da su sve bolja.

View this post on Instagram

Jutarnji obilazak manastira Hopovo.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

On je rekao da je delegacija EU izrazila želju da poseti neku srpsku planinu.

-Ovde u Vinariji 'Kovačević' probali su organske domaće proizvode. Ponosan sam na srpske vinare, ne samo ovde već u celoj Srbiji, od Negotina, Jagodine, Vranja, Aleksandrovca i Topole, do Subotice, Vršca. Sve su bolja, sve više se vina troši i to govori o standardu - rekao je Vučić.

-Naša vina su sve bolja. U celoj Srbiji je sve bolja vinska industrija, ali još nemamo dovoljno vinograda. Srbima time može da se ponosi, posebno jer smo toliko zaostajali za regionom. Kao neko ko se pomalo razume mislim da drastično napredujemo i prelazimo sve u regionu koji su bili ispred nas - naglasio je on. 

-Koliko smo zaostajali u regionu, drastično napredujemo i prevazilazimo sve u regionu - istakao je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije je i na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" napisao da Srbija može da se ponosi svojim domaćinima i sve boljim vinima.

Vuičić se zahvalio putem Instagrama i vinariji "Kovačević".

Hvala na veličanstvenom gostoprimstvu! @vinarijakovacevic, napisao je predsednik na Instagramu

Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

#Aleksandar Vučić

#vina

#vinarije

'