AKTUELNO

Prema njegovim rečima, Vučić se, za razliku od ostalih predsedničkih kandidata, ne bavi politikom u kampanji.

Pokret socijalista (PS) u potpunosti podržava predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, jer Vučić nije kandidat pojedine stranke već kandidat Srbije, poručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ocenivši da se Vučić bori za Srbiju dok se drugi "igraju politike".

- PS u potpunosti podržava Vučića kao našeg predsedničkog kandidata, jer Vučić nije kandidat ni PS ni SNS, on je kandidat Srbije. On je kandidat one radne, vredne, borbene Srbije, Srbije koja se ne miri sa nepravdom i Srbije koja hoće da bude stalno bolja, vrednija i uspešnija - rekao je Vulin u Zrenjaninu, gde je prisustvovao konferenciji Gradskog odbora te stranke.

Prema njegovim rečima, Vučić se, za razliku od ostalih predsedničkih kandidata, ne bavi politikom u kampanji.

- On se bavi državom, bori se za Srbiju, vodi Srbiju, dok se svi drugi igraju politike, vrlo često to rade na ružan način. Ovo je kampanja u kojoj ste imali više ružnih reči nego ideja, i kampanja u kojoj niste imali nijednu novu ideju, ali ste zato imali mnogo uvreda. Vučić je kandidat Srbije i zato je kandidat PS - rekao je Vulin.

On je dodao da PS deluje u više od 130 opštinskih organizacija na teritoriji Srbije i naglasio da je za tu stranku posebno važan Zrenjanin.

#Aleksandar Vulin

#Aleksandar Vučić

#Predsednički izbori

'