AKTUELNO

Odbori SNS u Vojvodini i Mačvanskom i Kolubarskom okrugu ocenili su da deo srpske opozicije iz dana u dan vodi prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u interesu "tajkuna i pljačkaša Srbije".

SNS navodi da je i emisija o Aleksandru Vučiću, koja je sinoć emitovana, najnoviji napad na njega, u režiji Dragana Đilasa, Dragana Šolaka i Miroslava Miškovića, a da je Vučić u emisiji bio izložen brutalnim uvredama i subjektivnim ocenama, uz iznošenje političkog stava njegovih neisomišljenika.

Stranka navodi da je Vučić odavno "predmet njihove mržnje" jer je, kako navode, izvukao Srbiju iz provalije bankrota u koju su je oni gurnuli, vodi patriotsku, nezavisnu, suverenu politiku, otvara auto-puteve i fabrike...

Kako kažu, dok Vučić u Minhenu i Berlinu brani Srbiju i sprski narod, njegovi politički protivnici "snimaju filmove" u kojima poručuju da je u politici sve marketing, a malo toga rezultat uverenja.

U tome je, navodi SNS, i ključna razlika između njihove politike i politike Aleksandra Vučića, u kojoj, navode, nema marketinga, jeftinih kalkulacija i mržnje političkih neistomišljenika, već mnogo uverenja, ideala i ljubavi za Srbiju i srpski narod.

#Aleksandar Vučić

#SNS

'