AKTUELNO

Srpska desnica upozorila je srpsku javnost da gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović Srbiju i „svoju“ lokalnu sredinu vidi kao plen koji bi da očerupa do koske, spreman da i svojima potura nogu u vezi sa izbornim bojkotom!

Aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i perjanica takozvanog Saveza za Srbiju je najavio da definitivno izlazi na lokalne izbore u Šapcu, navodi se u saopšetnju Gradskog odbora Srpske desnice Šabac.

Kako se dodaje, ovaj trolični političar do skoro je otvoreno definisao bojkot kao građanski bunt i paralizu „nedemokratske države“, osoba koja je zagovarala opšti bojkot izbora kroz višemesečno mitingaško i nasilničko delovanje u organizacijama 1 od 5 miliona, Saveza za Srbiju i ostalih anacionalnih i pljačkaških grupacija koje finansiraju nepoznati zapadni izvori.Zelenović je često pozivao na „profesionalne“ nalaze „Tima stručnjaka“ iz 1 od 5 miliona, zahtevao promenu članova RIK nestranačkim ličnostima i još mnogo toga kako bi se došlo do „demokratske “ atmosfere pri izbornom procesu, ističe se u saopštenju.

Poput većine lidera prozapadnog opozicionog bloka koji, blago govoreći, nikada ne govore istinu, tako je i Zelenović zaboravio javnosti da saopšti da je upravo on pravosnažno osuđen za proneveru 5 miliona evra iz gradskog budžeta Šapca, kao i da je sa svojom klikom predvođenom žutim tajkunom Dušanom Petrovićem odgovoran za infrastrukturni kolaps mačvanskih sela i šabačke ekonomije, ocenjuju iz Srpske desnice.

Kako navode, Srpsku desnicu je nazivao „fašistima“, plašio Šapčane našom pojavom iako sam samo koristio dozvoljeni metaforički politički rečnik u obračunu sa ostatkom žute paradržave na lokalu u Šapcu.

Zelenović koristi govor mržnje, potkrada građane sopstvenog grada, nastupa politički nekorektno prema nacionalnim organizacijama koje su apsolutno nekorumpirane za razliku od njega, a onda podlim spinovima antisrpskih medija okreće sve naopačke, navodi se u saopštenju.

- Ako mi izjavimo da je on ukrao milionske iznose u Šapcu, N1, Danas i NIN predstave nas kao „klerofašiste“, a Zelenovića i ostale „demokrate“ kao metu napada „zlih“ desničara. Zelenović je u brojnim javnim nastupima bio jedan od najglasnijh zagovornika opšteg bojkota izbora u „nedemokratskoj“ Srbiji, a danas, vidi čuda, on izlazi na lokalne izbore u Šapcu! -ukazuju iz Srpske desnice.

- Da li je pozivanje Zelenovića na bojkot bila farsa kako bi se on na neki način ponovo dočepao vlasti ne bi li nastavio pljačkaški pohod na gradsku kasu „nedemokratske“ države u kojoj žive i Šapčani? - dodaje se u saopštenju.

Srpska desnica upozorava srpsku javnost da Zelenović Srbiju i „svoju“ lokalnu sredinu vidi kao plen koji bi da očerupa do koske, spreman da i svojima potura nogu u vezi sa izbornim bojkotom!

Anacionalni, od Zapada usmeravan bojkotaški „opozicioni“ lobi u sebi nema ni čast ni ljubav prema svojoj zemlji i građanima. Umesto političkih manipulanata sa liste srbofobnih političkih partija, NVO i pojedinaca izaberite nacionalnu opciju koja je raskrinkala Zelenovića i slične političke parazite spremne da iz bojkota krenu u odbranu svojih fotelja i to putem izbora u „nedemokratskoj“ zemlji. Eto, sa ovakvim licemerima Srbija ima posla, pa izaberite sami. Sa Srpskom Desnicom do pobede!

#Izbori2020

#Srpska Desnica

'