AKTUELNO

Novi skandal u redovima demokrata.

Predsednik DS Zoran Lutovac našao se danas na meti oštrih kritika stranačkih kolega, koji su čak tražili njegovu ostavku.

Naime, nakon što je potpredsednik te stranke Dejan Nikolić saopštio da je specijalni savetnik predsednika Pokreta evropskih socijalista (PES) Knut Flekenštajn podržao lidera DS, stigla je izjava Flekenštajna iz koje se jasno vidi da podrške Lutovcu nema nigde.

Flekenštajn je izrazio nadu da će se situacija u Demokratskoj stranci (DS) smiriti i da će suprotstavljene strane naći zajedničko rešenje i poručio da ne želi da staje ni na čiju stranu, već da je cilj da se dođe do kompromisa.

"E, moj predsedniče @ZoranLutovac Naterali ste čoveka da mora da demantuje vesti o lažnoj podršci. To se ne radi. Ovakav medjunarodni eksces se nije desio u istoriji višestranačja. Necu Vam govoriti sta je jedino moralno da uradite @demokrate #ostavka", napisao je na svom Tviter nalogu Igor Salak.

Istim povodom reagovao je i Balša Božović, koji je na svom Tviter nalogu podelio izjavu Flekenštajna koji kaže da je došlo do pogrešne interpretacije o podršci koju je "dao" Lutovcu.

#DS

#Lutovac

#problemi

'