AKTUELNO

Svedoci smo da danima i nedeljama Boško Obradović upućuje sramne i najgnusnije uvrede i laži na račun predednika Srbije, Aleksandra Vučića. Boško, tajkunski pulenu, nisi čak sposoban ni da izgovoriš sramotne reči uvrede već ih pišeš, odnosno, prepisuješ ono što ti je je neko drugi napisao i objavljuješ na svojim profilima društvenih mreža, naveo je narodji poslanih Nebojša Pavlović.

- Ti i tvoji puleni hvatate se za slamčicu spasa, koja vam godinama izmiče. Tonete i nestajete sa političke scene, jer se bavite lažima i izmišljotinama koje više niko ne sluša i ne čita. Čak su i vaši tajkunski mediji prestali da se bave vama i da promovišu sramotu i nekulturu koju vi plasirate. Nakon ove sramotne izjave oko navodnog investitora Beograda na vodi, svi željno iščekujemo da nam dokažeš svoje laži, i time pokažeš da si čovek, a ne bedni tajkunski pulen. Iako, dobro znaš da ono o čemu si pisao nema nikakve veze sa istinom, i dobro zanaš da Dahlan i Đukanović nemaju nikakve veza sa Beogradom na vodi, bez stida i srama nastavićeš da vodiš skandaloznu politiku protiv čoveka koji je za Srbiju i srpski narod uradio više nego svi državnici ikada - naglasio je Pavlović.

Kako je on naglasio, u tome je razlika između tajkunske opozicije i onih koje narod podržava i poštuje i koji žele dobro našem narodu.

#Nebojša Pavlović