AKTUELNO

Predsednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ponovo je danas uputio pretnje Srbiji i poručio da, ako postane premijer, a Srbija do tada ne izbriše Kosovo iz svog ustava, on će trećinu teritorije Srbije prisvojiti Kosovu, počevši, kako je rekao, od Niša.

Ramuša Haradinaja su oslobodili u Francuskoj i sada misli da nikada neće biti kažnjen ako počini zločin nad Srbinom, rekao je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić, upozorivši da je Srbija spremna da odbrani svakoga.

Foto: Tanjug

Komentarišući najnovije pretnje predsednika opozicione Alijanse za budućnost Kosova, Nikolić kaže da može svako da želi šta hoće:

Oslobodili su ga u Francuskoj i sada misli da nikada neće biti kažnjen ako počini zločin nad Srbinom. Sve dok u državama EU ne speru greh načinjen priznavanjem tzv. nezavisnosti, on neće biti dostupan pravdi. Nekažnjeno se u nekim državama ponovo raspiruje mržnja prema srpstvu. A, dok ne prođu izbori za privremene institucije u Prištini, naslušaćemo se svega - rekao je Nikolić.

On je uporedio Haradinaja sa besnim psom koji je osetio ukus ljudskog mesa i mora da bude kažnjen.

Pročitajte još: HARADINAJ, ZVER IZ OVK-a, OPET PRETI: Ako oni drže Kosovo u Ustavu, ONDA ĆEMO MI NJIMA UZETI NIŠ! (VIDEO)

- Mi smo spremni da odbranimo svakoga, i sve što nam je Ustavom povereno na čuvanje - naglašava Nikolić.

#Albanija

#Kosovo

#Ramuš Haradinaj

#Tomislav Nikolić

'