AKTUELNO

Vuletić u navodnoj prepisci pominje i osobu od poverenja od koje nabavlja "najkvalitetniju robu".

U javnosti je procureo snimak razgovora bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića i vođe klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Komentarišući ovaj audio zapis, glavni urednik “Objektiva” Duško Vukajlović, kaže da, bez obzira koliko se Vuletić pravdao – sve je jasno.

- Jasno je da su Vuletić i Belivuk bili i te kako bliski. Vuletić pokušava da se prikaže kao žrtva političkog progona, a zapravo treba da se srami, da ćuti i da se pokaje ako može – rekao je Vukajlović za “Novo jutro”.

Dodaje da je dovoljno čuti razgovor, da bi se zaključilo u kakvim odnosima su Velja Nevolja i Vladimir Vuletić bili.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čak i sa onima sa kojima sarađujem ne vodim ovako prisan razgovor. Ovo je razgovor dvojice bliskih prijatelja koji i te kako sarađuju, samo je pitanje u vezi sa čim – kaže Vukajlović.

Najavljena šok prepiska Vuletića sa tinejdžerom (16)

Najavio je da će danas biti objavljena prepiska Vuletića sa tinejdžerom (16). U toj prepisci Vuletić pominje vođu navijača sa kojim je jako blizak i koji mu “nabavlja belo”, ali ga ne imenuje.

- Vuletić pokušava da tinejdžeru objasni zašto je dobro koristiti “belo”, objašnjava mu kako ono diže i kako ima odličnu robu koju nabavlja od tog vođe navijača s kojim je blizak. Pokušava da to dete zavrbuje i za seksualne odnose i govori da najviše voli dečake od 16-17 godina, ali da su dobri i od 14-15. Strašno mi je i da prepričavam te poruke – kaže Vukajlović za Pink.

"Ovakav čovek je profesor našoj deci"

Aleksandra Tomić, predsednik Odbora Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, kaže da je tragično to što je reč o profesoru Pravnog fakulteta koji je u svakodnevnom kontaktu sa studentima.

Kaže da je strašno i to što je Vuletić kao profesor Pravnog fakulteta davao izjave opozicionim medijima, u kojima je naveo da je borba protiv kriminala zapravo politička hajka. Ovakvu izjavu podržao je i Dragan Đilas, lider SSP.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uhapšeni su najveći kriminalci, osumnjičeni za najbrutalnija krivična dela, čak je bio ugrožen i život predsednika Vučić. Srbija mora da se obračuna sa organizovanim kriminalom i sa svima koji su umešani u nestanak 16 lica, u najteže zločine i prisluškivanje i praćenje predsednika. Bez obzira da li se oni nalaze na fakultetima, u sportu ili državnim institucijama, oni moraju biti procesuirano. Najteže je prikupiti dokaze, ali smo pokazali da imamo snage i za to. Istraga je u toku i ona će dati dokaze protiv onih koji su zaslužili da završe u zatvoru – kaže Tomićeva.

Ceo razgovor pogledajte u nastavku:

#Aleksandra Tomić

#Duško Vukajlović