AKTUELNO

Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da ostane na čelu SNS-a, ističući da je Vučić nesumnjivo najuticajnija politička ličnost u Srbiji.

Vučević je rekao da su građani Srbije velikom podrškom iskazanom na predsedničkim izborima potvrdili da je Vučić najuticajnija politička ličnost.

Govoreći o novom premijeru koji tek treba da bude izabran, Vučević je rekao da će novi premijer sa jedne strane imati lak, a sa druge strane težak zadatak.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko dođe na mesto predsednika vlade posao će mu biti znatno olakšan, jer je ekonomska situacija u zemlji stabilna i uređena, ali će mu biti teško jer će ga sigurno upoređivati sa dostignućima prethodnika - rekao je Vučević.

Pročitajte još: PRVI RADNI DAN PREDSEDNIKA! Vučić u Pančevu provozao "Hamera": Razgovori o mandataru od ponedeljka

Na konstataciju voditeljke emisije da su pojedini mediji danas objavili da je sužen broj kandidata za premijera i da su kandidati Ivica Dačić, Ana Brnabić i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada je odgovorio pitanjem - da li je to Vučićeva izjava ili citat iz novina.

- Svoj stav o tome ko treba da bude novi premijer reći ću na predsedništvu stranke, a ne očekujete valjda da to pre kažem u medijima nego na predsedništvu SNS-a - rekao je on.

Vučević je rekao da on lično nema ništa protiv da novi premijer ne bude iz redova Srpske napredne stranke i naveo da ne misli da je to "a priori" loše.

#Aleksandar Vučić

#Miloš Vučević

#SNS

#predsednik

'