AKTUELNO

Predsednika Gradskog odbora DS Beograda Balša Božović, besomučnim lažima nastavlja da se bori protiv novih investicija, novih radnih mesta i napretka Beograda i Srbije, saopštio je Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke.

Povodom tvrdnji Božovića da je bez naknade konfiskovana imovina kompanije "NELT", SNS Beograda ističe da je Božović neobavešten ili tendenciozno isnosi neistine, s obzirom da je "eksproprijacija pomenutog zemljišta sprovedena u potpunosti u skladu sa zakonom i pravosnažno je okončana, a to navodi i sama kompanija 'NELT'".

Takođe, kaže se u saopštenju, kompanija "NELT" trenutno vodi nekoliko sudskih postupaka u kojima pokušava da dokaže da je bila vlasnik objekata, pa zbog toga nije moguće da joj bude isplaćena naknada.

IVKOVIĆ O LAŽNOJ VESTI KURIRA: Rodić prekršio sve kodekse pokušavajući da obmane građane Srbije

- Za razliku od vremena kada je DS pustošila Srbiju, kada su im najveći projekti bili Pazl grad na Banjici i replika Terazija, danas se u Beogradu radi i gradi. Demokrate su na ime svojih imaginarnih projekata opljačkali Beograđane za preko 950 miliona, dok su jedini investitori bili narko-dileri i tajkuni koji su bili bliski Demokratskoj stranci - naveo je SNS.

Božović zaboravlja, kaže se u saopštenju, da su štetni ugovori potpisivani upravu u vreme vlasti DS i da su "pojedini delovih istih bili prekriveni crnom bojom".

- Upravo projektom Beograd na vodi Srpska napredna stranka dokazuje da brine o građanima, o Beogradu i Srbiji, a najveći problem DS i Božovića je što zbog bahatog ponašanja nisu uspeli makar jednu olupinu da sklone, iako su decenijama trunule uz obalu, ružeći Beograd - naveo je beogradski SNS.

#Beograd

#SNS

'