AKTUELNO

"Ja se neću smiriti dok istina u ovom slučaju ne izađe na videlo, a istina je na mojoj strani", izjavio je lider Jedinstvene Srbije.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potvrdio danas gostujući na TV Pink da će danas dati izjavu policiji, te da Marinika Tepić svakodnevno nastavlja da iznosi patološke laži.

- Ona je juče na konferenciji za novinare izjavila da se u telefonu moje najbliže saradnice postoje slike sa golim maloletnicama, da se taj telefon nalazi u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, te da ne zna zašto se tužilaštvo ne bavi ovim pitanjem. Ipak, istina je da je prošle godine sestra od strica jednog opozicionara u Jagodini, a kojoj ne želim da pominjem ime, pretila direktorki Centra za socijalni rad Biserki Jakovljević, da će objaviti slike njene nage maloletne ćerke. Nakon toga je Biserka Jakovljević prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal tu osobu koja ju je ucenjivala i policija je po nalogu suda privela tu osobu, pritvorila je i oduzela joj mobilni telefon, u kome je pronašla slike koje pominje Marinika Tepić. Dakle slike nisu u telefonu Biserke Jakovljević, koja jeste moja saradnica, već u telefonu privedene osobe koja je sestra od strica jednog opozicionara iz Jagodine, sa kojim nemam veze, kao ni sa telefonom, a kamoli sa slikama - izavio je Palma za “Novo jutro”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe da mediji objavljuju laži Marinke Tepić, a tek nakon toga i njegova saopštenja.

- I sad ljudi čitaju i kažu “koja je ovo banda čoveče”, a u stvari Marinika Tepić i njeni su lažovska banda. Marinika Tepić, moraš u zatvor zbog svih laži koje si iznela protiv mene, a sve si slagala! Ne postoji nijedan dokaz, jer ne postoji delo, i samim tim nema ni žrtava, ni svedoka. Najnovijom laži je uznemirena porodica Biserke Jakovljević. Ja se neću smiriti dok istina u ovom slučaju ne izađe na videlo, a istina je na mojoj strani. Ja znam da Marinika Tepić i njen gazda Dragan Đilas, okružen kriminalcima i prevaratnima, očekuju da ih zaštiti Evropska unija pa da kažu “evo progon opozicionara”. Je l’ to opozicija? Kako bi se za takve laži proveli u Nemačkoj, Italiji ili Francuskoj? Bili bi posle druge laži zatvoreni – kaže Palma.

Dodaje da Srbija ima svoje pravosudne institucije i da im veruje, ali da je činjenica da već desetak dana mora da se pravda za nešto što nije uradio.

- Zato molim institucije da ubrzaju proces. Sve Marinikine laži sam demantovao, ne usmeno, nego pismeno, od laži da se žene u javnom sektoru u Jagodini zapošljavaju preko telefona za druženje, nakon čega je 393 žena tužilo Tepićevu, preko izjave Roberta Veraldija koji je demantovao Sandu Rašković Ivić rekavši da mu je jedina neprijatnost u Jagodini bila glasna muzika, zatim izjave Đilasovog kriminalca zaštičenog svedoka o izmišljenim žurkama, do netačne informacije o obijanju stana Đilasove predsednice u Jagodini, što su demantovali i policija i njen sin, pa do najnovije užasne laži o slikama nagih maloletnica u telefonu mog najbližeg saradnika. Sve je laž - rekao je Marković.

#Dragan Marković Palma