AKTUELNO

"Srbija vam je davno rekla zbogom, sita svih vaših prevara i u kakve god mašne ih pakovali i predstavljali kao spas, jednostavno neće proći", kaže član GO SNS.

Građani su danas imali priliku da na štandovima stranke Dragana Đilasa ponovo vide promociju i najavu novog stečaja PKB-a, simbola srpske poljoprivrede koga je njihov lider katastrofalnom politikom već jednom uništio zarad ličnih interesa, navodi član Glavnog odbora SNS Nenad Katanić u saopštenju.

Kako kaže, sada kada je doveden investitor da PKB “podigne iz pepela”, opet bi da otimaju i stave sebi u džepove.

- Izgleda da im nije bilo dosta što su stotine porodica ostale bez posla, što se svaka cigla PKB-a raskrčmila. Sada kada smo doveli investitora svetskog ranga da ga podigne iz pepela, opet bi da to sagrađeno izotimaju i stave sebi u džepove. Milione evra koji su investirani u najsavremeniju opremu bi sada da ponovo medju sobom i svojim tajkunima po starom receptu katstrofalnih privatizacija razdele – navodi Katanić i zaključuje:

Gospodo, Srbija vam je davno rekla zbogom, sita svih vaših prevara i u kakve god mašne ih pakovali i predstavljali kao spas, jednostavno neće proći. To može biti možda spas samo za vašu ličnu budućnost i bogatstvo, ali gradjana Srbije nikako. To smo svi već videli kako nas spašavate.

#Nenad Katanić