AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom novih napada Šaipa Kamberija na predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju, rekao je da je Šaip Kamberi Srbin koji živi na prostoru pod kontrolom vlasti u Prištini, bio bi ili u zatvoru ili bi ga proterali, a sigurno bi morao da plaća struju.

- Pošto ima sreću da živi u centralnoj Srbiji, može da govori šta hoće, pa i da ne plaća struju, bez posledica, makar to bile najveće gadosti i pljuvanje po Srbiji, čiju platu sa velikim zadovoljstvom prima. Kamberi se nudio da bude ministar u Vladi Srbije, a kada je odbijen odlučio je na sastanku u Tirani da Srbi u vlasti u  Bujanovcu ne treba da postoje - kazao je Vulin i dodao:

- Aleksandar Vučić je hrabar čovek i Srbima ume i sme da kaže i ono što im se ne dopada, ali je isto tako i više nego hrabar da najvećim svetskim silama, pa i Šiptarima iz Prištine kaže da takozvano Kosovo neće priznati nikada. Razumem ljutnju i strah Šaipa Kamberija, ali i da mu ponovim, Aleksandar Vučić  takozvano Kosovo neće priznati nikada.

#Aleksandar Vulin

#Aleksandar Vučić

#Šaip Kamberi