AKTUELNO

"Nećemo da poput Đilasa, Jeremića i njegove supruge cmizdrimo i kukamo, već ćemo da nastavimo da se borimo", kaže Komlenski.

- Pljačkaš "Geneksa" i osuđeni lopov, nastavlja da laže i vređa one koji se bore protiv mafije i kriminala - izjavio je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski funkcioneru Narodne stranke Vladimiru Gajiću koji je na svom tviter profilu napisao da je Aleksandar Vulin jedan od organizatora kriminalne grupe.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Umesto što besprizorno laže, neka osuđeni robijaš Gajić odgovori narodu za šta je tačno njegov šef Jeremić primio stotine hiljada evra iz Katara u ambasadi u Nemačkoj, zašto mu je prijatelj svetska lopuža Patrik Ho uplaćivao milionske donacije.

Za razliku od Gajićevih šefova Jeremića i Đilasa, Aleksandar Vulin, njegova porodica, prijatelji i mi članovi njegove partije, nećemo sutra da pravimo konferencije za štampe.

Nećemo da poput Đilasa, Jeremića i njegove supruge cmizdrimo i kukamo, već ćemo da nastavimo da se borimo protiv lažljivog ološa kojima su partneri u borbi protiv Srbije, Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina koljači i mesari koji prave ćevape od ljudskog mesa - odgovorio Komlenski.

#Đorđe Komlenski