AKTUELNO

„Danas smo u Beogradu, ali ne u centru Beograda - na Vračaru, ne u Sava Centru, nego u Lazarevcu. Briga za penzionere je bila i ostala prioritet za sve članove PUPS-a. Jednostavno, penzioneri Beograda i PUPS Beograda su jedno. Naše zajedničke tekovine - besplatni gradski prevoz za sve građane starije od 65 godina, trinaesta penzija za najugrozenije penzionere, gerontodomaćice kao najadekvatniji vid pomoći za nemoćne, klubovi za penzionere, dnevni centri za boravak najstarijih - te tekovine bile su i ostale naš prioritet.“ - izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić u poseti Lazarevcu, koji je danas bio domaćin svim opštinskim odborima ove partije na teritoriji Grada Beograda.

„Lazarevac je mesto odakle treba da krene zeleni prsten Beograda. Domaćini iz 139 sela, koliko ih ima Beograd, udruženi u zadruge predstavljaće novu dolazeću snagu Grada. A to znači da beograđani mogu da računaju na svoje zdrave i sveže proizvode po pristupačnim cenama, a da domaćini, poljoprivrednici na svojim gazdinstvima imaju obezbeđenu budućnost. Taj zeleni prsten spavašava Beograd.“ poručio je Krkobabić.

Foto: Beta /Emil Vaš

Foto: Beta /Emil Vaš

Foto: Beta /Emil Vaš

Foto: Beta /Emil Vaš

Radnom sastanku u okviru Karavana PUPS-a „Srbijo, i ovo je Srbija“, održanom u Opštinskoj sali u Lazarevcu, prisustvovali su rukovodioci Gradske organizacije PUPS-a Beograd i opštinskih organizacija: Grocka, Novi Beograd, Zemun, Surčin, Rakovica, Čukarica, Voždovac, Zvezdara, Obrenovac, Vračar, Mladenovac, Savski venac, Sopot i Lazarevac.

Foto: Beta /Emil Vaš

Foto: Beta /Emil Vaš

Foto: Beta /Emil Vaš

Skupu su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a: Hadži Milorad Stošić predsednik Izvršnog odbora PUPS-a i narodni poslanik, Profir Rančić potpredsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd i predsednik Odborničke grupe PUPS-a u Skupštini Grada Beograda, Vladan Đukić potpredsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd, koordinator PUPS-a za Grad Beograd i pomoćnik gradonačelnika Beograda, Darko Božić potpredsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograda i državni sekretar u Ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i drugi članovi rukovodstva. 

Foto: Beta /Emil Vaš

Foto: Beta /Emil Vaš