AKTUELNO

Mediji u vlasništvu tajkuna Đilasa i mediji iz Luksemburga organizuju istovremeni napad, navodi se u saopštenju.

- Svaki put kada naš predsednik Vulin pokaže kako se bori za Srbiju, stigne odgovor onih koji bi voleli da je Srbija slaba i poslušna - navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Kako se dodaje, mediji u vlasništvu tajkuna Đilasa i mediji iz Luksemburga organizuju istovremeni napad.

- Odgovore našeg predsednika Vulina na napade ne prenesu, ali zato prenose nepotpisane tekstove redakcija različitih imena ujedinjenih u Đilasovom vlasništvu. Onda se oglase uvek isti analitičari i političari, potom se prenesu i njihove izjave kao posebni stavovi i tako dok sve to ne objave mediji u regionu, a da bi se njihovi napadi još jednom preneli u Srbiji, ali ovaj put kao nepristrasni pogledi iz okruženja. Uvek isti mediji napadaju uvek iste ljude, Vučića i Vulina i uvek nepogrešivo pokažu da ova dva čoveka rade dobro za Srbiju. Ovaj put napade je pokrenuo intervju dat Vladimiru Đukanoviću, a onda i jasan stav da nema izručenja Srba ni Bosni i Hercegovini, ni bilo kome drugom, a zabolela je i istina kada je počela istraga o Belivuku i zašto je banda pala tek dolaskom Vulina na čelo MUP-a - kaže se u saopštenju i zaključuje:

Povodi napada su različiti, ali uzrok svih napada je tvrdoglava odbrana Srbije i odbijanje Vulina da Vučića ostavi bez podrške i pomoći u borbi za samostalnu i uspešnu Srbiju", odgovorili su u Pokretu socijalista povodom kampanje mržnje, uvreda i laži koja se vodi protiv njihovog predsednika Aleksandra Vulina.

#Pokret socijalista