AKTUELNO

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić rekao je da nije novost da Nataša Kandić prezire Srbiju i sve Srbe.

- Da se Nataša Kandić pitala, Srbi bi odavno bili žigosani i označeni kao genocidan narod. Avet iz 2000. godine ponovo se probudio, ponovo bi da čini zlo Srbiji i Srbima. Kao što je posao ovog aveta bio da što više nanese štete Srbiji i Srbima, tako je posao predsednika Vučića da Srbiju obnovi, ujedini, da zaštiti Srbe bez obzira gde oni žive - rekao je Ilić i dodao:

- Kandić koja podržava secesiju takozvanog Kosova, koja smatra da žrtve Jasenovca ne zaslužuju pomen i naše sećanje i koja za svoj narod misli da je genocidan, izmišlja grobnice koje ne postoje, ali joj zato nikada nije palo na pamet da oda poštu  poklanim i pobijenim Srbima na Kosovu i Metohiji, da obiđe stvarne grobnice ispunjene kostima ubijenih Srba, pa da tamo    položi cvet.

Kako je rekao Ilić, koji je odgovorio Nataši Kandić koja je iznela niz laži i uvreda na račun Srbije i Aleksandra Vučića uoči posete nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji, Kandić izaziva gađenje kod Srba, ali i kod stranaca koji je plaćaju.

#Nataša Kandić

#Pokret socijalista

#Vladimir Ilić