AKTUELNO

Poštovani prijatelji, videli ste sve ovo što se danas dešavalo na našim ulicama. Svedoci ste, meni nije drago što sam u pravu, ali nažalost nije imalo baš mnogo sluha za ono što sam govorio i duša me boli što je to tako, rekao je narodni poslanik Vladimir Đukanović.

- Ali, svedoci ste da sam najmanje dve godine unazad upozoravao na opasnost od lažnih ekoloških pokreta, a zapravo na veliku opasnost od ekstremističkih organizacija, kao što je Antifa, i to danas imamo na delu na ulicama. Vrlo je važno naglasiti danas da država nije izvela ni jedan organ represije, danas na ulicama niste imali policiju. Danas ste na ulicama imali iživljavanje jedne agresivne manjine, krajnje radikalizovane, koja je uvodila red onako kako ona smatra da bi trebalo da bude u državi - rekao je Đukanović u video snimku koji je objavio na svom instagram profilu.

Kako kaže, njihov red sastoji se u tome da zapale nekome auto, da pretuku ljude, da lome ljudima kola, da prebijaju ljude i prete, kao i da to neke televizije podržavaju.

- Taj sistem, taj metod su primenjivali u SAD. Ogromna je opasnost od Antife, ni svesni niste kakva je to opasnost. Ti su ljudi, pod plaštom lažnih ekoloških pokreta, danas uSrbiji pravili haos i najavljuju da će to raditi i u buduće. Ja samo želim da poručim, dobrim ljudima, pristalicama Srpske napredne stranke sledeće. Videli ste danas predsednika Srbije u Nedeljicama i on je danas mogao da čuje na šta su ljudi ogorčeni, i upravu su, i o tome dugo pričam - rekao je Đukanović.

On je istakao da su neki funkcioneri podbaciji, i dodao da ne može ništa da kaže prema kolegama koje se bore, Vladanki Malović, Milenku Jovanu, Siniši Malom, Ani Brnabić.... između ostalog, ističe, svima koji se bore.

- Postoji gomila predsednika opština, gradonačelnika, funckionera koje narod nije ni video. Zato je danas predsednik Vučić morao da doživi ono što je doživeo u Loznici. Želim našem članstvu, običnim ljudima da se zahvalim što su u širokom lugu zaobilazili ove besmislene blokade. Mi ćemo se boriti za onu časnu, čestitu, tradicionalnu, normalnu Srbiju, koja želi progres i da napreduje - kaže Đukanović, i dodaje:

Nećemo nikada primenjivati ono što su oni danas. Biće ovo duga i teška borba. Pripremite se za jedan ozbiljan hibridni rat. Do izbora će svašta raditi. Odavno govorim o tome, nažalost, ispostavilo se da sam sve bio u pravu.

- Pameću smirenošću i izbegavanjem sukoba, ubeđen sam da ćemo pobediti. Svako dobro od Gostoda! - rekao je Đukanović.

Autor:

#Vladimir Đukanović