AKTUELNO

Vojska Srbije izvela je na poligonu u Nikincima veliku vojnu vežbu, kojoj je prisustvovao i predsednik Republike i vrhovni komandant oružanih snaga, Aleksandar Vučić.

- Razgovarao sam sa Anom, sa prijateljima, ja nemam problem, to nije pitanje moje sujete, ja se deseti i po godina trudim da uvek vodim računa o svemu, nekada vas prosto preuzmu emocije, kada više ne znate šta da učinite, kada vam neko već mesecima proizvodi krize - rekao je Vučić o odlasku u Tiranu. 

Ja sa tim moram da živim. Sve što sam rekao bilo je istinito. Na putu u Tiranu biće dosta dobrih stvari za naše građane.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam siguran, ali svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ako ne bih otišao sigurno bi bilo velike štete za Srbiju - istakao je Vučić.

– Boriću se u interesu našeg naroda, tako da idem u Tiranu – rekao je predsednik.

On je naglasio da velike sile ne menjaju svoje stavove.

Vučić je rekao da zna da će glavna tema biti sankcije Rusiji, da nisu sankcije onda bi bilo Kosovo.

- Ako na to dodate Vljosu Osmani, i još neke iz regiona, znate kaoliko će to biti prijatna situacija za Srbiju - dodao je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da je potpuno normalno da ljudi iz Peći i Prištine imaju najveće potrebe za proizvodima iz centralne Srbije, te da i mi imamo potrebu za njihovim proizvodima.

- Ne znam zašto to Kurtiju smeta, plašim se da nikada za to neće biti zainteresovan. Brinem šta će biti sledeće nedelje, jer nisu propustili 10 dana da ne izazovu neku provokaciju - dodao je Vučić.

Autor: