AKTUELNO

Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da u svojoj modernoj istoriji Srbija nije imala energičnijeg, odlučnijeg i mudrijeg lidera od Aleksandra Vučića.

- Svojim radom i borbom uspeo je da Srbiju od zemlje gubitnika i mizerije, pretvori u zemlju šansi, razvoja i napretka. Zahvaljujući njemu postali smo ekonomski šampioni, izgradili bolnice, puteve, izborili se sa pandemijom i sa mnogim krizama i izazovima koji su stavljeni pred nas - kazao je Tomić i dodao:

- Prvi je lider koji otvoreno priča sa narodom o svim problemima i izazovima, koji se ne libi da podršku za svoje ideje i programe traži od naroda i uvek je spreman da račun položi istom tom narodu. Izdržao je brojne udarce, mnogo i niskih, koje su mu zadali tajkuni, separatisti i drugi mrzitelji kojima jaka Srbija smeta, jer je zaista Srbiju stavio na prvo mesto. Borio se i bori se za naš narod da ostane i opstane na vekovnim ognjištima i kad je najteže on je uz svoj narod.

Tomić ističe da je zato sad nikad važnije da svi mi budemo uz njega, da mu ne dozvolimo da posustane i da mu pružimo punu podršku da ostankom na čelu SNS i Republike Srbije našu zajedničku borbu za očuvanje Kosova i Metohije nastavimo i izborimo se za viziju moderne i evropske Srbije.

- Predaja nije i niti će biti opcija predsedniče, tvoji naprednjaci i narod je uz tebe! - rekao je Tomić.