AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, odgovarajući na pitanja novinara da je juče u Briselu izneo vrlo konzistentnu i konkretnu politiku, ali o kojoj će detaljnije govoriti večeras.

- Odgovoriću na sve nesitine i manipulacije, ali i govoriti o budućnosti Srbije. Mi za razliku od 22 zemlje članice EU drugačije vidimo pitanje Kosova. I nije to od juče. Nije to ništa novo. Ne znam kako su se odjednom svi iznenadili. Lično sam sve članove pročitao u Skupštini, zar ste prespavali? Večeras ću detaljno da govorim o tački, zapeti, svemu - rekao je Vučić i dodao:

- Od naroda nikada ništa nisam krio. Neću ni danas, a neću ni sutra. Ništa nisam sakrio.

Kaže ističe "oni u EU odlično znaju šta sam rekao Makronu i Šolcu i gospođi Meloni, svim velikim liderima, ali pričaću već detaljno o tome.

Predsednik se, podsećamo, sinoć obratio javnosti nakon niza sastanaka sa zvaničnicima EU i premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem u Briselu, gde je danas nastavio borbu za očuvanje Kosova i Metohije i čitave Srbije.

Vučić je istakao da premijer lažne države Kurti nije spreman da prihvati ZSO kao i da je u Brisel došao s namerom da se nešto potpisuje

Autor: