AKTUELNO

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je da će 26. maja kao i svaki put tokom prethodnih petnaest godina Pokret socijalista biti uz svog predsednika Aleksandra Vučića, biti uz svoju državu i narod.

"Punih petnaest godina Pokret socijalista predvođen svojim osnivačem Aleksandrom Vulinom korača rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem i zajednički vodi borbu za samostalnu i nezavisnu Srbiju.

Mi socijalisti, iskreno verujemo u Vučićeve političke odluke i znamo da za razliku od mnogih drugih nikada nije izgubio obraz, znamo da nikada nije trgovao nacionalnim i državnim interesima, baš kao što nikada nije doneo nijednu odluku koja je naškodila Srbiji i srpskom narodu.

Samo je politika Aleksandra Vučića garancija nacionalnog i političkog jedinstva srpskog naroda. Samo je politika Aleksandra Vučića garancija opstanka Kosova i Metohije u okviru Srbije, kao što je i garancija opstanka i bezbednosti Republike Srpske. Samo je politika Aleksandra Vučića brana razbijanju Srbije.

Zbog svega toga, Pokret socijalista će 26. maja, ali i svaki put kada Aleksandar Vučić pozove ponosno stati uz njega u odbranu srpskih nacionalnih i državnih interesa", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.