AKTUELNO

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da, posle današnje konferencije Dragana Šutanovca i Vesne Rakić Vodinelić, svima je jasno da je u pitanju vapaj za jednom kolonom, kako bi udružena "lopovsko-tajkunska koalicija, pod vođstvom Miškovića, pljačkala Beograd".

- Šutanovac bi tako udružen, sa Živkovićem, Đilasom, Šapićem i Miškovićem da pustoši gradsku kasu, ponovo zaduži Beograd za 1,2 milijarde evra, otima od trudnica, porodilja i dece - poručuju iz GO SNS.

Ko o čemu, kažu, lopovi o malverzacijama i ličnom bogaćenju-tako je Đilas, sa Šapićem i Miškovićem vodio Beograd.

- Oteo je od dece Pionirski grad, zarad 15. 000 evra i rijaliti programa, zato nam je ugradio podzemne kontejnere za šest miliona evra kroz koje su građani propadali, zato je preplatio za 650 miliona rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra - poručuju beoradski naprednjaci.

Zato su, kažu, tražili, i dobili podršku "pištoljdžije Jankovića", Jeremića i njegovog šefa Limuna, kako bi zajedno nameštali tendere, i sklapali dilove sa svojim mafijaško tajkunskim prijateljima, a sve zarad vinograda i vračarskih pašnjaka.

- SNS vodi odgovornu i domaćinsku politiku, koja podrazumeva brigu o građanima i njihovom novcu. Takva politika, koju je vodila SNS vratila je 500 miliona evra duga Dragana Đilasa, smanjila je deficit, stabilizovala javne finansije i uštedela 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraća Beograđanima - poručuju iz GO SNS.

#Aleksandar Šapić

#Dragan Đilas

#Dragan Šutanovac

#Zoran Živković

'