AKTUELNO

Kada god pomislimo da tabloid Danas ne može niže i vulgarnije, tu je Koraks da nas podseti da stranice Danasa itekako mogu da izgledaju još grđe i grotesknije, saopštio je Aktiv žena Pokreta socijalista.

Kako navode, predstaviti jednu ženu kao nakazu koja doji predsednika države, može samo neko ko je potpuno poremećen, ali objaviti sliku žene kao nakaze koja doji predsednika može samo medij koji ne poseduje etiku i moral.

- Vulgarnim prikazivanjem gospođe Karleuše i predsednika Vučića, tabloid Danas zapravo prikazuje sopstvenu mržnju i izopačenost - navodi se u saopštenju Aktiva žena Pokreta socijalista i dodaje:

- Da je kojim slučajem, gospođa Karleuša rekla nešto ružno o Aleksandru Vučiću i Srbiji, bila bi heroina u Danasu, ali pošto je, čak i pohvalila rad predsednika Vučića, prikazana je kao nakaza. Vulgarna karikatura predsednika i Jelene Karleuše u Danasu je čista mržnja i odraz Šolakove i Đilasove politike.

- Đilas i Šolak su pokazali da ne poštuju žene, ali su i pokazali da će svaka žena da prođe kroz njihov medijski linč ako javno pohvali Aleksandra Vučića. A, gde su sada sve te borkinje za ženska prava da brane Karleušu? - poručile su članice Pokreta socijalista, partije koju je osnovao Aleksandar Vulin.