AKTUELNO

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je danas da Aleksandar Vučić već jedanaest godina spašava Srbiju od žutog ološa koji je predvodio Dragan Đilas.

"Punih jedanaest godina Aleksandar Vučić sprovodi političku platformu koja je spasila Srbiju od dosovaca štetočina, Dragana Đilasa, Nebojše Zelenovića, Miroslava Aleksića, Marinike Tepić i svih onih koji su pustošili Srbiju.

Vidim sve ima Dragan Đilas, enormni kapital koji je stekao pljačkajući građane, ima naknadnu pamet, čarobni štapić da reši sve probleme, samo nema obraz i podršku Srba. Da ima i bar trunku dostojanstva ni u ludilu ne bi predložio hitno usaglašavanje spoljne politike Srbije sa EU.

Ne bi predložio da Srbija prizna nezavisnost Kurtijeve terorističke tvorevine na prostoru južne srpske pokrajine. Ne bi predložio da Rusiji koja je svojim vetom u UN-u sprečila da nas proglase genocidnim narodom budu uvedene sankcije. Šta hoće Đilas da priznamo politički iskonstruisane presude Haškog kazamata izrečene herojima čija je jedina krivica što su branili srpsku državu i Srbe? Da priznamo nepostojeći genocid u Srebrenici koji srpski narod nikada nije počinio. Svaku gadost na račun Srba je zarad vlasti spreman da prizna i kaže Dragan Đilas, samo nije spreman da se izvini Beograđanima koje je ojadio, a posebno neće ni da se izvini deci, majkama i porodiljama u Beogradu od kojih je krao i kojima je naplaćivao vrtiće troduplo.

Zato Đilas i nema podršku građana što smo videli na svim izborima tokom prethodnih 10 godina, a videćemo ponovo i na nadamo se što skorijim izborima posle kojih će Đilas i njegovi žuti satrapi završiti tamo gde im je i mesto, na političkom smetlištu. Sram te bilo, krao si od trudnica, a sad bi da spašavaš Srbiju" , poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.

Autor: