AKTUELNO

Kada se pomene ime Milana Gurovića, svi se sete legendarnih trojki na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine kojima smo pobedili Amerikance na njihovom terenu.

Listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" pristupio je Milan Gurović, prvi kapiten košarkaške reprezentacije Srbije. Bio je igrač „Vojvodine", „Peristerija", „Barselone", „AEK", „Malage", „Partizana", „Huventuda", „Crvene zvezde", „Prokomai Galatasaraja". Sa timovima za koje je igrao osvojio je špansko prvenstvo 1999. godine i poljsko prvenstvo 2008. godine. Takođe je osvojio zlatnu medalju na Svetskom košarkaškom prvenstvu u Indijanapolisu, zlatnu medalju 2001. godine na Evropskom prvenstvu u Turskoj i bronzanu medalju 1999. godine na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Foto: Pink.rs

Srpska napredna stranka utvrdila je juče konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu, na kojoj, među prvih 20, gotovo da nema političara, a prvi na listi je hirurg dr Zoran Radojičić.

Foto: Pink.rs

Od nestranačkih ličnosti na listi su i balerina i koreograf Aja Jung, dekan Pravnog fakulteta prof. dr Sima Avramović, redovni profesor Mašinskog fakulteta prof. dr Časlav Mitrović, prof dr Aleksandra Tomić, košarkaš Goran Grbović, Vesna Stanojević, Siniša Maii, Slobodan Nakarada i niz drugih koji se ne bave profesionalno politikom.

Foto: Pink.rs

Listu "Aleksandar Vučić- zato što volim Beograd" potpisali su i Zoran Radojičić.

Foto: Pink.rs

Događaju su prisustvovali funkcioneri SNS Goran Vesić, Biljana Popović- Ivković, kao i, takođe na listi, Svetislav Goncić i drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

#Milan Gurović

#SNS

'