AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković poručila je danas da Demokratska stranka i njihovi politički sateliti iznova potvrđuju da nemaju ni plan, ni ideju za Beograd, ali su, kako navodi, zato još jednom pokazali vrhunsko licemerje.

Popović Ivković ističe da u danu kada se njihov dojučerašnji lider Dragan Ðilas javno hvali da je podneo 29 tužbi protiv medija i pojedinaca, jer su se usudili da ne izveštavaju i govore po njegovoj direktivi, Demokratska stranka bez trunke srama izmišlja da Nebojša Stefanović zloupotrebljava pravosuđe.

- Ako se ne varam, upravo je Dragan Ðilas, zajedno sa DS, dok su svi oni zajedno bili na vlasti, sprovodio cenzuru, vršio politički pritisak i uspostavio potpunu kontrolu nad medijima, što je utvrdila i pokojna Verica Barać - podseća Popović Ivković.

U nedostatku bilo kakve ideje, drznuli su se da, držeći konferenciju ispred suda, vrše pritisak na nezavisne institucije, koje su uostalom obilato zloupotrebljavali dok su bili na vlasti, birajući samo njima podobne tužioce i sudije, navela je Popović Ivaković.

#Nebojša Stefanović

#sns.org.rs

'