AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić rekao je da sve želje i planovi, kompletan program bivšeg režima i čitava njihova ponuda Srbiji svode se danas na samo jedno: krvavu glavu Aleksandra Vučića.

- Takvom su slikom, kao svojom glavnom porukom, tajkunski „mediji“ danas progovorili o demokratiji u Srbiji – da nam dočaraju kako bi to izgledala njihova „demokratija“, sa krvavim glavama? Ili da nas podsete: da su sebi u bestijalnom kidisanju na Aleksandra Vučića i pustošećom mržnjom prema jednom čoveku i njegovoj porodici - dozvolili baš sve, prešavši uveliko i granicu želje za fizičkim uništenjem? Znali smo to već, i jedno i drugo. Ali uvek na novi stepenik beščašća i beskrupuloznosti su spremni da zagaze najgori od najgorih, koji se danas, cinično i podlo, kriju iza parole „protiv nasilja“. Krvava glava predsednika Srbije predstavlja njihov „nenasilni“ metod da se dokopaju fotelja, državne kase i prilike za još jedan krug nekontrolisane pljačke? Stvarno? - rekao je Orlić i dodao:

- Bes i frustraciju zbog toga što Aleksandra Vučića ne mogu da pobede nikada i nigde, što im je ubedljivo pokazao, ponovo, i na nedavno održanim izborima – rešili su Šolak, Đilas i njima servilna političko – medijska bulumenta tajkunskih poslušnika da leče sirovim nasiljem, nepatvorenim zlom, prizivanjem nesreće i krvi. Ako je i od njih – mnogo je.

Prema njegovim rečima, Srbija njihovu mržnju, bezumlje, njihov mrak, morbidnost i agresiju apsolutno - neće.

- Sliku krvave glave Aleksandra Vučića neka pošalju Đilas i njegovi satrapi kao prilog sledećeg pisma koje upute svojim prijateljima iz PES, Šideru, Šenehu, onoj trojici anonimusa iz EP i Bundestaga, ili na bilo koju drugu od adresa na kojim od izbora do danas svakodnevno pljuju i kleveću sopstvenu državu: tek da im svima pokažu kako to tačno zamišljaju svoju demokratiju i vladavinu prava, u šta bi tačno želeli da pretvore Srbiju samo da se dočepaju vlasti. Čisto da vidimo da li i njihovi strani partneri dele istu „viziju“ - kazao je Orlić i dodao:

- A narodu u Srbiji je odavno jasno sve. Baš zato Srbija stoji složno i snažno uz predsednika Aleksandra Vučića, sa njim čuva život, normalnost, mir i dobru budućnost za sve koji joj pripadaju. Tu Srbiju neće moći da pobede ni ovdašnji tajkuni, ni njihovi strani mentori – nikada. Neka to slobodno shvate kao obećanje.