AKTUELNO

Miroslav Aleksić ni 2 dana nakon što je položio zakletvu pred tajkunskim televizijama i zakleo se na vernost Đilasu i Šolaku ne propušta priliku da ponavlja, kao pokvarena ploča, mantru o izbornoj krađi uz bedno manipulisanje činjenicama i pokušaj diskreditacije rada Ministarstva unutrašnjih poslova, rekla je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Ova lopuža nam govori o nekakvoj krađi, a bez ustručavanja se u Narodnoj skupštini upisao čak i na spisak za isplatu putnih troškova - kazala je Đurić i dodala:

- Dakle, kada su plata i pare u pitanju krađa o kojoj svakodnevno lupeta je - sporedna stvar! Pare su ovom ološu uvek i svuda na prvom mestu!

Prema njenim rečima, u danu kada je dokazao da će raditi u interesu najvećih mufljuza mahao je u emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (na kojoj se, uzgred, kako sami kažu - njihov glas ne može čuti) nekakvom hrpom papira, a sve u cilju bacanja ljage na rad MUP - a i svih zaposlenih u njemu!

- A reč je, kao i uvek kada su predstavnici takozvane opozicije u pitanju, o notornoj laži - istakla je Đurić i dodala:

- MUP je na sve zahteve lopuže iz Trstenika odgovorio blagovremeno, a nakon svih laži koje je tajkun izneo Ministarstvo se javnosti obratilo i saopštenjem sa svim detaljima.

- Dakle, slao je mufljuz Miki hrpu zahteva, ali je izbegavao prijem odgovora koji su uredno poslati - kazala je ona.

Kako ističe Đurić, uz to, informacije koje su tražene zahtevima Miroslava Aleksića, javno su objavljene i dostupne na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova još od novembra prošle godine i to na početnoj strani sajta.

- Sve pomenuto samo govori u prilog tome da je reč o krajnje zlonamernim lažima - rekla je ona i dodala:

- Od ovakvih kao što je padavičar Aleksić osim manipulacija, mahinacija i malverzacija niko ništa bolje i ne očekuje!

Kako je kazala, ovaj "intelektualni krem" kvazi elite je od države koju danas na sva usta pljuje uzeo sve što mu je pod ruku palo, a da - ni trepnuo nije!

- Nego, nikako da shvati da je - istina samo jedna i da uvek nađe svoj put! Tako je i u ovom slučaju - zaključila je Đurić.