AKTUELNO

Radoslav Milojičić Kena, političar, govoreći o najavama dela opozicije da će ići ponovo u Brisel kaže da svako ide svome jatu.

Milojičić je rekao da će onaj ko želi dobro Srbiji ispoštovati Ustav, najviši pravni akt ove države i odazvati se na konsultacije.

- Čak i oni poput Đilasa i Lazovića su dobili neke glasove, prevarili su neke građane i ti građani su glasali za njih da bi oni brinuli o Srbiji. Siguran sam da će njihov rezultat na sledećim izborima, zbog svega ovoga što rade, da bude katastrofalan za njih i dobar za Srbiju - rekao je Milojičić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne čudi me što će oni otputovati u ponedeljak u Brisel zato što neće ispoštovati Ustav. Oni nisu u danu kada smo konstituisali Parlament nisu ispoštovali ne političare, nego zastavu našu, himnu, Parlament, već su zakletvu položili pred Šolakovim medijima N1 i Nova S. Zakletvu su položili između dva toaleta, što se nije desilo nikada.

Milojičić je takođe rekao da opozicija ne može dobiti privremeni organ u Beogradu, što piše u Zakonu o lokalnoj samoupravi.

Goran Šarić, istoričar, govoreći o paljenju lutke sa likom Aleksandra Vučića u Hrvatskoj kaže da je njih opteretila njihova prošlost, te da se obračunavaju sa nekim svojim problemima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Malo ljudi zna da je splitski gradonačelnik čuveni radiolog Jakša Račić bio četnički vojvoda kojeg su partizani ubili - naveo je Šarić.

Kako je rekao tim paljenjem oni koji to rade dokazuju da su Hrvati, a da nisu Srbi.