AKTUELNO

Kampanja od vrata do vrata nije ništa novo, to je praksa i u celom svetu, ali ono što nije praksa, jesu napadi na aktiviste, rekao je za TV PINK potpredsednik SNS-a Vladimir Orlić i dodao da je takvo nasilje od strane predstavnika bivšeg režima neprihvatljivo.

- Siledžije i divljaci iz partije bivšeg režima. Najveći divljaci i najveće siledžije kakve je naša politička scena zapamtila. Pokušavaju svoje nasilje i svoju mržnju da predstave kao nešto normalno, uobičajeno i prihvatljivo. I kao što vidite, to rade svakoga dana – rekao je Orlić i dodaje:

- Kampanju su isključivo vodili na dehumanizaciji Aleksandra Vučića najodvratnijim pretnjama i uvredama izrečenim na račun njegove porodice, uključujući i roditelje i decu. Preneli su to na kompletnu stranku kojoj Aleksandar Vučić pripada i sve druge članove u njoju – rekao je Orlić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, pokušavaju na taj način da uvuku u mrak, u pustošenje i razaranje celu Srbiju i kompletno društvo, i ističe da to sigurno Srbija neće da im dozvoli.

- Ubedljiva većina u ovoj zemlji su pristojni i odgovorni ljudi koji poštuju svakog čoveka, svačiju porodicu. Sigurno Srbija neće da dozvoli da je ponovo progutaju i ščešaju svojim kandžama najgori od najgorih, spremni da sve zaviju u crno kako bi se dokopali vlasti i kako bi imali prilike za novu pljačku – rekao je Orlić.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Stojkanović, već 11 godina je aktivista SNS-a. Za njega, najlepši deo posla je razgovor sa građanima. Kaže da se ne plaši ni zastrašivanja od strane opozicionih protivnika koji su u poslednje vreme učestali.

- Zašto bih se plašio? Mi ne radimo i nismo učinili ništa što je zabranjeno. Čak naprotiv. Upravo želimo da pomognemo, da smo tu, da smo vidljivi i da svako može da nam se obrati. Zašto bi se plašili, ako neko ima problem sam sa sobom, to je verovatno njegov problem – rekao je Stojkanović.

Autor: