AKTUELNO

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da ako nešto treba prigovoriti našoj vlasti, onda je to što se Đilasom nikada nije niko ozbiljno bavio.

- Da je Dis znao koji lopov će koristiti njegove stihove, zabranio bi njihovo objavljivanje. Đilas je dokaz da u Srbiji zaista nema pravne države i da ako nešto treba prigovoriti našoj vlasti, onda je to što se Đilasom nikada nije niko ozbiljno bavio i što je dopušteno da sav lopovluk u izgradnji mosta na Adi jednostavno zastari, baš kao i poslovi sa RTS-u, pa čak i iživljavanje na svakom policajcu koji se usudio da u saobraćaju zaustavi Đilasa. Činjenica da je Đilas postavljao sudije i tužioce nije opravdanje za to što mu je dopušteno da ostane bogat i slobodan, čak i kada su njegovi najbliži saradnici išli u zatvor za lopovluke u Beogradu.

- Ko god da je Đilasu pisao onako loš govor nije zaslužio svoju platu i Marinika Tepić, Borko Stefanović i ostali koje Đilas lično plaća sa pravom mogu da se osećaju nedovoljno plaćenim. Oni u gazdine laži bar veruju i potpišu ih. Đilas jeste vlasnik opozicije, ali se trudi da bude skriveni vlasnik, da nije tako, potpisao bi listu koju plaća i poseduje - poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na sramne laži koje je Dragan Đilas izgovorio na račun Srbije i predsednika Vučića u skupštini.

Autor: