AKTUELNO

Gradska izborna komisija (GIK) je danas proglasila još četiri izborne liste i zaključila deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Beograd.

Kako se navodi u saopštenju, GIK je proglasio izbornu listu broj 17, pod nazivom "Republikanska stranka - Republikanus part - Nikola Sandulović", izbornu listu broj 18, pod nazivom "Jedinstvena stranka pravde (JSP) - Jekhutno Chidimos Čaćimasko (JĆČ), izbornu listu broj 19, pod nazivom "Za Beograd - Beogondola - Saobraćaj, urbanizam, turizam - Nova rešenja, konkretni projekti - Jovan Ranđelović", kao i izbornu listu broj 20, pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora".

Prethodno je proglašeno 16 izbornih lista, tako da broj proglašenih lista iznosi 20.

GIK je usvojio i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 17, 18 i 20.

U saopštenju se napominje da je GIK na istoj sednici zaključio i deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Beograd.

Utvrđeno je da je upisano ukupno 1.606.693 birača, kao i broj birača na svakom biračkom mestu za područje grada Beograd.

Ta odluka biće objavljena u Službenom listu Grada Beograda, dodaje se u saopštenju.

#Beograd

#Izbori

#Kandidatura

'