AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali obišao je porodice Matorčević i Nedeljković iz naselja Pudarci u Grockoj i tom prilikom istakao značaj podrške malim preduzetnicima u Beogradu.

- Brinemo o porodičnim firmama zato što želimo da nastave da se razvijaju i zapošljavaju ljude, da budu bogatije i uspešnije. Naša ekonomija je jaka onoliko koliko su uspešni naši mali preduzetnici. Zato razgovaram sa njima, da čujem kako možemo da pomognemo, kako da im olakšamo poslovanje - rekao je Mali.

Govoreći o smanjenju nezaposlenosti, on je naglasio da je zbog odgovorne ekonomske politike koju sprovodi Srpska napredna stranka, nezaposlenost u Beogradu na istorijskom minimumu i da je u narednom periodu najvažnije održati taj kontinuitet.

- Da bismo nastavili da otvaramo fabrike i zapošljavamo ljude, važno je da održimo kontinuitet i stabilnost. Nemamo vremena da se vraćamo u mračnu prošlost zato što nas čeka uspešna budućnost, ukoliko nastavimo da sprovodimo viziju našeg predsednika Aleksandra Vučića. Gradska kasa je danas puna. Do sada smo uštedeli 14 milijardi dinara i taj novac ćemo nastaviti da ulažemo u naš glavni grad, da modernizujemo i unapređujemo život u Beogradu, kako bi naša deca ostala da uče, rade i da zasnivaju porodice u svom gradu, a ne da odlaze u neke daleke zemlje - rekao je Mali.

Poručio je da je zbog toga važno da građani 4.marta glasaju za listu "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!" i zajedno sa timom Srpske napredne stranke nastave da grade svoj grad-Zato što volimo Beograd.

#Grocka

#Siniša Mali

'