AKTUELNO

Lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ nam čuva rezultate i budućnost Dr Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, i Vesna Vidović, kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda sa liste „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“, obišli su danas Sopot.

Foto: sns

U razgovoru sa aktivistima SNS i stanovnicima ove gradske opštine, dr Orlić im je zahvalio za predanu borbu, za to što dostojanstveno zastupaju politiku predsednika Aleksandra Vučića. Istakao je da nijednog rezultata ne bi bilo bez njihovog truda, rada i posvećenosti.

Foto: sns

Foto: sns

„U toj borbi smo saborci koji ponosno stoje zajedno“, rekao je dr Orlić. Kako je dodao, jedino lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ garantuje budućnost u kojoj ćemo upehe da sačuvamo i nastavimo da nižemo, svoj glavni grad i čitavu Srbiju odbranimo i snažno ih guramo napred.

Foto: sns

Foto: sns

„Zato je podrška naroda predsedniku Vučiću godinama unazad neprikosnovena i nedvosmislena, a pobeda liste koja nosi njegovo ime biće – najubedljivija i najveća do sada“, zaključio je.

Foto: sns

Autor: