AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Siniša Mali razgovarao je sa građanima Barzilovice, u opštini Lazarevac, ponovivši tom prilikom da je upravo jednaka briga o svakom naselju u Beogradu, bilo da je reč o centru grada ili Barzilovici, politika Srpske napredne stranke.

- Upravo to je ono što je razlika između onih prethodnih, Đilasa, Šapića i onih koji su pre vodili grad, i nas u Srpskoj naprednoj stranci. Svaki građanin, svaki čovek, kvalitet njegovog života, svaka kuća i svako dvorište su nam važni, svaki kilometar asfalta, vodovoda i kanalizacije, svaka ambulanta ma gde se nalazila na teritoriji grada Beograda nam je važna i važno je da ljudi vide promene - rekao je Mali.

Mali je podsetio građane na dug od 1,2 milijarde evra koji su ostavili Đilas i Šapić, i dodao da je odgovorna politika SNS uspela da konsoliduje javne finansije.

- Taj novac koji smo uštedeli, želimo da vratimo Beograđanima. Zato će Grad Beograd pomoći završetak izgradnje crkve u Barzilovici, 2019.završićemo prvu fazu vodovodne mreže, završićemo asfaltiranje puteva koje smo već počeli - rekao je Mali.

Mali je zaključio da se SNS bori za svaku ulicu, svaku opštinu, svako dete i da je zato 4. mart važan, jer je to dan kada se odlučuje da li nastavljamo da gradimo sigurnu budućnost za našu decu, ili se vraćamo u vreme kada su tajkuni, Đilas i Šapić zaduživali Beograd, a punili svoje džepove.

- Ja sam siguran da će se građani odlučiti za listu “Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd - završio je Mali.

Pročitajte još: Vulin: Vojno zdravstvo - dobro lice naše vojske

#Beograd

#SNS

#Siniša Mali

'