AKTUELNO

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da predsednik SNS Aleksandar Vučić planira da Srbiju pretvori u kamp za izbeglice sa Bliskog istoka, a funkcioner naprednjaka Milenko Jovanov uzvraća da nema laži koju Jeremić nije spreman da izrekne.

- Dok mu poslovni partneri Patrik Ho i Šeik Tidijan Gadio trunu u zatvoru i dok mu se 'brat' Emilio Lozoia sumnjiči za ozbiljne korupcionaške afere, Vuk Jeremić pokušava da sa svega toga skrene pažnju - saopštio je potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Zato, navodi Jovanov, nema laži koju Jeremić nije spreman da izrekne, samo da ne bi odgovorio na pitanje na ime kojih usluga je od ambasade Katara u Berlinu dobio 200.000 evra, da li je te pare dobio da podržava Muslimansku braću, izaziva haos i ruši režime po svetu, ili samo da ih strpa u džep?

- Svakog dana, dakle, on čini sve samo da iznova izbegne da odgovori da li je te pare dobio, ili nije i, ukoliko jeste, za šta ih je dobio? A zašto to krije, on najbolje zna, ali je red da istinu saznaju i građani Srbije - zaključio je Jovanov.

#Milenko Jovanov

#SNS

#Vuk Jeremić

'