AKTUELNO

Dušica Jakovljević otkrila je do sada nepoznate stvari o sebi u najneobičnijem jutarnjem programu „Ne gledam ti ja to“.

Jutra ne moraju da budu teška – jer vas budi najinteresantnija ekipa koju ste mogli da vidite na malim ekranima. I ne samo da vas budi, već vas i drži budnim neverovatnih pet sati tokom njihovog živog programa. Ekipa jutarnje emisije „Ne gledam ti ja to“ na mladoj i ludoj televiziji RED TV danas je bila u sastavu: Milica Kemez, Bora Santana i Filip Đukić, a njihovi gosti bili su Dušica Jakovljević – dobro znano i voljeno TV lice, voditeljka najgledanijeg rijaliti formata u regionu „Zadruga“ i Adam Đogani – nekadašnji učesnik „Zadruge“ i brat Lune Đogani.

Milica, Bora i Filip sa svojim gostima u emisiji „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu dotakli su se raznih tekućih interesantnih stvari. Od „Zadruge 5“ do ličnih anegdota.

Dušica Jakovljević, jedna od omiljenih TV lica na ovim prostorima i voditeljka najzahtevnijeg i najgledanijeg rijaliti formata u regionu „Zadruge 5“ komentarisala je svoju karijeru i rekla:

„Prvi put sam sebe nazvala novinarkom kada me je Mira Adanja Polak jednom prilikom tako predstavila. Do tada sam govorila da se bavim novinarskim poslom.“

Dušica je priznala da više voli kraj „Zadruge“, jer sa njim dolazi i novi početak. A sa druge strane jako voli početak „Zadruge“, jer je tada sveža, odmorna i preplanula.

Milica Kemez pitala je Dušicu da li je nekada u „Zadrugu“ ušao muškarac koji bi njoj odgovarao i sa kojim bi uplovila u emotivnu vezu. Dušica je odgovorila da zapravo nikada nije postojao jedan čovek, ali da je više njih posedovalo osobine koje bi njoj odgovarale.

Foto: Pink.rs/RED TV

Nakon neizostavne priče koja trese mesecima region – o ljubavnom trouglu u „Zadruzi 5“ Dejana Dragojevića, Dalile Dragojević i Filipa Cara, Dušica se nadovezala da nikada nije varala svoje partnere, ali se dešavalo da ih slaže. I to najčešće kada su u pitanju izlasci. Ona je podelila sa ekipom „Ne gledam ti ja to“ i gledaocima RED TVa anegdotu kada se nakon viđanja sa nekadašnjim momkom slikala da je u krevetu i da ide na spavanje, a zapravo se nakon toga uputila sa društvom u kafanu. Peh se desio da je Dušica bila raskrikana, kada je momak koji joj je kupio telefon - uključio opciju Find my Iphone i pozvao sa pitanjem : „Gde si ti sada?“. Da li je u njenom slučaju bilo – U laži su kratke noge ili lepe noge za igranje ...sami procenite.

Šarmantna voditeljka „Zadruge“ prokomentarisala je da su svi njeni partneri bili različiti i da je često dobijala od prijatelja komentar – da je njen izbor muškarca kao kastig za rijaliti. Da su svi potpuno jedinstveni i da nemaju veze sa onim predhodnim, kao i da nema određeni tip i da se vodi harizmom.

A mi Dušici Jakovljević želimo,da ako već nije, pronađe pravog muškarca koji će svojom harizmom uspeti da isprati njenu.

Nastavite da pratite najuzbudljiviji jutarnji program „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu svakog radnog dana od 7 do 12 časova uz voditeljsku ekipu koja će vas najbolje razbuditi.

Autor: S.P.

#Adam Đogani

#Bora Santana

#Dušica Jakovljević

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Zadruga