AKTUELNO

Filip Đukić iskreno u emisiji, odgovorio je na pitanja koja su sve zanimala.

Jutarnja emisija "Ne gledam ti ja to" na RED TVu pre koji dan navršila je pet meseci uspešnog prikazivanja. Nekadašnji zadrugari, a sada već voditelji dobili su mnogobrojne pohvale kako od publike, tako i od iskaljenih kolega kako vode neverovatnih pet sati neverovatnog živog programa, možda i najneverovatnijeg u regionu. Odabir njihovih gostiju i sve što su oni podelili u studiju navelo je gledaoce da se svakog jutra bude uz RED TV, jer znaju šta sve može da ih tamo očekuje...ili možda i ne!

Jelena Pešić, Bora Santana, Filip Đukić i Milica Kemez ovog jutra u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu ugostili su Jelenu Batoš, nekadašnju zadrugarku, kao i muzičare Marka Šabanovića i Muju Ahmedova.

Ipak, danas nam je u fokusu nekadašnji omiljeni zadrugar, a sada voditelj najneverovatnije jutarnje emisije "Ne gledam ti ja to", miljenik dama, ali i svih zaluđenika za tetovaže, kao i onih koji modu gledaju kroz šik i nekonvencionalne naočare - Filip Đukić.

Njegov kolega, Bora Santana bio je naša produžena ruka i postavio pitanja Filipu.

 Kako se osećaš nakon 5 meseci vođenja emisije "Ne gledam ti ja to"?

"Pre emisije "Ne gledam ti ja to" radio sam jutarnji na REDu, tako da mi ustajanje nije problem. "Ne gledam ti ja to" je zahtevniji format, prvenstveno jer je duži od "Razvlačenja". Srećan sam što ću od petka raditi reportaže, što se vraćam na ulice - to jedva čekam. Neću reći šta ću raditi, ali saznaćete već u petak. Generalno sam zadovoljan, uhodali smo se, super smo i sve ide u dobrom smeru. Nadam se da ćemo postati kamen temeljac televizije - zajedno sa Pandom i Kendijem."

Da li bi ponovo ušao u "Zadrugu" i zašto?

"Nemam potrebu za ulaskom u "Zadrugu", ali neću reći : Ne, nikada! Rećiću da ne znam i da sve zavisi od situacije i dosta faktora. Trenutno nemam potrebu. Super mi je napolju, zadovoljan sam sa oba posla, kao i svojim životom."

 Šta ti je donelo učestvovanje u "Zadruzi", a šta voditeljski posao?

"Zadruga je od mene napravila čoveka. Iskreno, ne znam gde bih bio da nisam bio deo rijaliti formata. Pre sam radio u menjačnici. Tada sam krenuo da učim da tetoviram, ali to ne bi toliko dobro bilo, niti bih imao takav prolaz kod ljudi da nisam ušao u rijaliti."

Foto: RED TV

Koja ti je omiljena bivša devojka iz rijalitija?

"Hahha...Marija Ana. Ostali smo u ok odnosima i u kontaktu smo povremeno. Evo, baš smo se sreli na auto-putu pre neki dan.."

Svojevremeno si govorio da je Jelena Pešić idealna žena. Kako si se osećao kada si bio kod nje na svadbi - kada je pošla za Mladena?

"Bilo mi je baš drago zbog nje. Super su mi par. Vidim da je ona srećna i da je Mladen srećan. To kada sam pričao u "Zadruzi" je bilo davno. Ja Vesnu (Filip tako zove Jelenu) stvarno gledam kao koleginicu i drugaricu i iskreno mi je drago zbog nje!"

Šta devojka mora da poseduje da bi te osvojila?

"Nemam kalup devojke. Mora prvenstveno da me razume zbog posla kojim se bavim, kao i moje stajlinge. Mora da bude mlada i da bude prirodna."

Bora se na tu priču nadovezao i priznao kako mu je u jednom lokalu prišla devojka i rekla kako je baš Bora svirao kada se slavilo njeno rođenje. Ali, priča se nastavila u neverovatnom pravcu! Ova devetnaestogodišnjakinja molila je Boru da je upozna ni manje ni više nego baš sa Filipom Đukićem. I tu se Bora dosetio kako uopšte ne bi bilo loše da se namesti da joj svira i na svadbi. Nama deluje da Filipa ova priča nije nešto preterano motivisala u tom pravcu, a verujemo da bi se i Bora složio - te se bacio na sledeća pitanja za Filipa.

Koji je tvoj omiljeni filmski žanr?

"Volim dobru komediju i volim naučnu fantastiku. Misterija mi se isto sviđa, ali najviše volim stare komedije da gledam - jer se više ne prave dobre kao ranije. Volim i špansku kinematografiju - trilere i misteriju."

Od kultnih filmova sa Apollona - koja je tvoja preporuka: "Kum 3", "Američka istorija X" ili "Forest Gamp" ? I zašto baš taj film?

"U "Američkoj istoriji X" glumi Edvard Norton, a Edvarda obožavam. Tako da od ta tri ponuđena kultna filma - definitivno biram "Američku istoriju X."

Filip Đukić svakako je osoba koja ostavlja utisak gde god da se pojavi i samim tim nije ni čudo da je deo najupečatljivijeg jutarnjeg programa. Nastavićemo da pratimo Filipov progres u voditeljskom poslu, kao i u tetovažerskom, a od njega sigurni smo možemo očekivati razna kreativna iznenađenja.

Autor: S.P.

#Filip Đukić

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv