AKTUELNO

Njeno raspoloženje se naglo popravilo.

Situacija u Beloj kući je dostigla vrhunac kada je Marija Kulić počela da pljuje i poliva vodom Jelenu Golubović. Zatim je voditelj Milan Milošević nastavio da iznosi teme za crnim stolom koje su učesnici ''Zadruge'' neumorno komentarisali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je nastavio pretres kada je upitao Davida Dragojevića do kada će trajati sumnje od strane Aleksandre Subotić u njegovu ljubav, kao i njegova komunikacija sa ostalim zadrugarkama. Isto tako, spomenuo je stvaranje porodice sa Aleksandrom, o kojoj je David pričao sa Ognjenom Amidžićem u jučerašnjem intervjuu.

Ja sam rekao da hoću dete za jedno pet godina, kada se ostvarim na svim poljima. Nisam rekao da neću dete. Nikada je ne bih ostavio samu, ja ne mogu bez nje. Ja sam ovde sa njom i kraj. Ja sam rekao da ovde ne smem da gledam ljude da drugi ne komentarišu loše. Njoj smeta šta god da se kaže, a da je loše za mene. Savetujem da se ne peca i to je to. Ja sam joj rekao da neću raditi ništa što njoj smeta - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je spomenuo to da je Aleksandra prisluškivala intervju koji je David imao sa Ognjenom.

To nije istina. Mi nikad bolji odnos nismo imali, ne gledamo isti rijaliti ljudi. Moj verenik je sposoban muškarac, može on i druge devojke da gleda. Išla sam da vidim mog dečka, nisam prisluškivala, Bože svašta - rekla je Aleksandra za kraj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'