AKTUELNO

Posle pojedinih negativnih stvari koje su mu obeležile nekoliko proteklih dana, usledilo je nešto što bi mu sigurno popravilo raspoloženje i izmamilo osmeh.

Bora Santana u prvoj sezoni "Zadruge" upoznao je Baneta Čolaka, sa kojim se družio svih devet meseci, koliko je trajao rijaliti, a druženje su nastavili i posle napuštanja Bele kuće. Međutim, stvari su se brzo promenile - dvojica prijatelja su se postepeno udaljavali, što je rezultiralo da se u drugoj sezoni "Zadruge", u kojoj obojica učestvuju, uopšte ne druže, nego čak i ratuju.

Foto: Pink.rs

Njih dvojica su već u nekoliko navrata ušli u žestoke verbalne duele tokom kojih su isplivali do sada nepoznati detalji njihovog prijateljstva, a iako se činilo da su se strasti smirile, ovih dana usledili su novi sukobi, što je u velikoj meri uticalo na Borino raspoloženje. Ipak, da zna šta mu se, dok se on u "Zadruzi" svađa sa Čolakom i njegovom devojkom Zerinom Hećo, dešava u spoljnom svetu, nema sumnje da bi brzo nabacio osmeh na lice i svoje misli usmerio u potpuno drugom pravcu.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Santana je nešto pre nego što se uselio u velelepni grad nadomak Beograda, u kojem od 6. septembra pod budnim okom kamera žive zadrugari, snimio spot za svoju novu pesmu, koja je danas ugledala svetlost dana.

Foto: Printscreen Youtube

Harizmatični zadrugar svoj novi singl brzog, letnjeg ritma snimio je u saradnji sa Zojom, a tokom ekranizacije pesme "Kuba" uživao je na reci u društvu atraktivnih lepotica koje su kadrove njegovog novog spota učinile još lepšim i egzotičnijim.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: POSTAVILA MU USLOV: Miki počeo da DODIRUJE REBEKU, pa tražio od nje nešto za šta mu je ŽESTOKO ODBRUSILA! (VIDEO)

Borin novi spot pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'