AKTUELNO

Otvorio je dušu Ognjenu Amidžiću.

Nakon Dragane Mitar, voditelj Ognjen Amdžić je intervjuisao je jednog od glavnih aktera najaktuelnijih dešavanja u Beloj kući, Pavla Jovanovića. Tokom dana modelsica je istakla da je Nenad Aleksić Ša zaljubljen u nju, a evo šta ovaj zadrugar rekao o reperu i bivšoj ljubavnici.

Znaš šta, ja nisam to ni pratio preterano, zato što kad smo Dragana i ja prekinuli kontak možemo da budemo okej, a možemo i da ne pričamo. Ja sam rekao da ne pričamo večeras i kraj priče. Međutim, ušao je Nenad, znam ga vrlo malo. Video sam čoveka dva puta u životu. Reditelj spotova je poslao pare, ja sam se našao sa njim i to je to. Drugi put sam ga sreo kod Matore i Sanje na promociji, ja nisam znao da on ima priču i da će biti tu. Ja sam znao da on ulazi, meni je bilo ponuđeno i tad je saznao za Draganu. Kad smo ušli, sve je bio kul, ali primetio sam nešto čudno. Ja sa devojkom nisam u kontaktu. Smislili su foru da ja budem ljubomoran u toj priči. Oni pričaju da sam ja njih pratio. Jeste se ona njemu svidela - rekao je Jovanović Ognjenu.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Pavle je istakao da smatra da se reperu sviđa modelsica i da je preko njega želeo da dopre do Dragane.

Igra igru, ali se primio. O čemu bi ti drugo pričao njoj, nego o meni. Ako ti muvaš devojku, preko toga što ćeš mene da blatiš, onda svaka čast. Ide po sobi i preti mi i govori: "Naoružaj se". To su otvorene pretnje. Preti mi tim menadžerom koji je moj drug - nastavio je Pavle i dodao da smatra da je u celoj ovoj priči Jovana Tomić Matora na strani repera.

Foto: TvPink Printscreen

Ja i Matora se znamo četiri, pet godina. Imamo zajedničke prijatelje. Ona je sa Nenadom kućni prijatelj. Ja Draganu nikad nisam pljuvao. Matora je ustala da brani Ša u njegovim izjavama. Koliko god ja sa Draganom ne pričam, znam je 10 godina - objasnio je Pavle.

Za kraj intervjua Pavle je otkrio da u rijaliti nije ušao da bi se pomirio sa Draganom i da se vremenom u nju razočarao.

Ja sam se u dosta stvari razočarao. Između nas su bile laži koje je neko servirao. Ja da sam psihopata, ja bih je zvao napolju. Ona je ispala, nažalost, loša u ovoj priči. Žao mi je. Ona je dobra majka, ja nju poznajem kao dobrog čoveka, ovo što vidim, ovo nije ona - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OTVORILA KARTE: Dragana ispričala sve o odnosu sa Ša, a na OVO PITANJE O NJEMU nije želela da odgovori! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Pavle Jovanović

'