AKTUELNO

Valentina je naš povratnik iz prve sezone, ali je došla svima da pokaže koliko je talentovana i koliko je vežbala i radila na sebi, rekla je Goca Tržan.

Valentina Stojanović se u četvrtom krugu predstavila pesmom "Kap po kap" od "Divljih jagoda". Valentina dolazi iz mesta Pertate i ima 12 godina, a sa osvojenih pet glasova ona je prošla u peti krug.

Foto: Printscreen Youtube

- Valentina je naš povratnik iz prve sezone, ali je došla svima da pokaže koliko je talentovana i koliko je vežbala i radila na sebi. To je za svako poštovanje. I taj bes, bunt u sebi, kad zapeva i napravi neku ljutitu grimasu. Genijalna si - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Sećam se kako si pevala, sad si mnogo bolja. Pročitao sam da ti je želja da budeš pevačica. Stvarno želim da tu želju podržim i zato sam ti dao svoj glas, navijam za tebe da budeš pevačica - rekao je Milan Stanković.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona svaki put pokaže koliko ima energije i bude jedinica mere za one koji nemaju energiju a imaju neke druge kvalitete. Ali njeno pakovanje i ona sama na sceni je kao neki mali uragan - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Valentina Stojanović

'