AKTUELNO

Pomislili su da se dugi niz godina bavi muzikom.

Biljana Stanković ima 31 godinu i dolazi iz Paraćina. Ona se predstavila pesmom ''Od izvora dva putića'' koju u originalu izvodi Lepa Lukić.

Nakon što je završila sa pesmom, takmičarka je dobila svih pet stolica. Bora Đorđević svoj glas je dao u poslednjem trenutku.

Foto: YouTube screenshot

- Za moj ukus je bilo malo preagresivno. Bilo je to odlično, ali samo zbog toga sam poslednji podigao stolicu - rekao je Bora.

- Slažem se sa Borom. Dao joj Bog malo više volumena, ali bilo je dobro. Bravo - dodao je Šaban.

- Ako se ne varam, ti si prošli put pevala Vericu Šerifović i Vidu Pavlović. Vidim da si malo promukla. Čuje se tvoja muzikalnost koja je fenomenalna. Moram da te pohvalim i da pozdravim Lepu Lukić - kazala je Brunclikova.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si nama jako draga. Večeras je problem samo to što si prehlađena. Što je najvažnije, prehlada nije uticala na tvoj talenat - istakla je Dragana Mirković.

- Složiću se sa svojim kolegama, bila si mnogo dobra u drugom delu pesme. Nema sumnje da si profesionalni pevač. Svaka čast - rekla je Maja.

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je ispravila rekavši da peva samo dve godine i da je majka troje dece, a mnogi članovi žirija bili su zbunjeni.

- Greota bi bilo da se ovakav talenat ne iskoristi - iskren je bio Šaban.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'