AKTUELNO

Dobrojevićeva lila suze zbog onoga što joj je Tomović prebacio.

Stanija Dobrojević je tokom večeri imala poziv na nekoliko sekundi sa svojim dečkom Vladimirom Tomovićem. Atraktivna zadrugarka je izašla besna iz govornice jer nije mogla sa njim da obavi razgovor jer je on konstantno imao pozive.

Foto: TvPink Printscreen

Jedino što je čula od njega bilo je da je on voli i da treba da se distancira od Baneta Čolaka ako želi da njihova veza ide pravim tokom. Dobrojevićeva je nakon toga otišla u pab kako bi se isplakala i uputila poruku Tomoviću.

Prekinuću svaku komunikaciju sa Čolakom. Ti vidiš bolje spolja. Iz kreveta još uvek ne mogu, jer nemam gde. Što se kreveta tiče, ostajem u svom krevetu. Ako me voliš, makar malo se potrudi se da posle poziva budem srećna i osećam neki vetar u leđa od tebe, a ne samo da mračiš. Ti bre dečko ne znaš da voliš, ti znaš samo da mračiš - vikala je besno Stanija, obraćajući se Vladi.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ne valjam ostavi me, ako ti ja nešto otežavam u životu, ostavi me! Ne radim ništa loše. Što se tiče Čolaka, biće rešeno, a što se tiče kreveta, rešiću ubuduće. Ako nisi slep, ja ne bih imala šta da jedem da nije tog Čolaka i Lazara. Ne mogu ovde da budem u ćošku da ne komuniciram ni sa kim. Neće niko da mi izađe u susret. Šta, je l' zbog tebe moram da spavam između Krunićeve i Zerine, ili kod Rade koja hrče - nastavljala je Dobrojevićeva.

Stanija nije mogla da obuzda svoj bes, pa je čak i zaplakala, pa je plačljivim glasom poručila Tomoviću da joj ne prebacuje zbog kako ona kaže "nebitnih ljudi" koji joj ništa ne znače u životu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mi nađi krevet, šmekeru veliki koji ovde nisi mogao da se iskontrolišeš. Preteško mi je idiote. Problem je u tebi, a ne u meni, ne znaš da gledaš širu sliku. Ovde nemam sa kime da se družim. Besna sam na tebe najviše jer nam se prekidao odnos. Bane će ići na of, meni je bitniji naš odnos. Nadam se da nisi bio ironičan za porodicu. Mama je htela da me se odrekne zbog "Farme 6", to niko ne zna. Ja ih nisam obrukala, jedino zbog tih provokativnih fotografija zbog kojih sam dobijala razne etikete svih ovih godina. Ako ti ne valjam ostavi me, imaš ovih tvojih na Instagramu koliko hoćeš. Nisam ja klošarka i smećarka kao ove tvoje što su te varale, ili ti sve šta. Ja sam devojka odana i lojalna. Ja te nikad ne bih zajebala. Zašto si stavio javni broj da te svi zovu? Ti uvek mračiš. Budi frajer, stisni m*da, reci nešto, a ne da se stresiraš zbog nekih ovde nebitnih ljudi - pričala je Stanija kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IMAO JE TEŽAK ŽIVOT: Milan Petković je novi učesnik 'Zadruge 2'! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'