AKTUELNO

Bivša modelsica pobesnela zbog toga što je on izjavio da se klela u dete, a lagala.

Uzavrela atmosfera u Beloj kući je nastala kada je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi se održala emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Na repertoaru se našla i tema koja se tiče odnosa Dragane Mitar i Pavla Jovanovića.

Naime, Jovanović je izjavio da se Dragana klela u dete da je njihva ljubav prava, a lagala. Zbog ovoga je voditelj uputio pitanje bivšoj modelsici da li smatra da je ovime pogazila svoju porodicu.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želiš da poniziš ženu majku, onda kažeš da si se zaklela u dete, a lagala si. Da li si zgazila svoju porodicu zbog Pavla koji ti je rekao da si se klela u dete, a lagala si - upitao je Milan Draganu.
Ovaj čovek je ozbiljan bolesnik. Dobiće tužbu. Povraća mi se više od njega - rekla je Dragana, a onda je Pavle otkrio o čemu se radi:

Foto: TvPink Printscreen

U prepiskama našim se klela u dete za našu ljubav. Napolju imam prepisku gde njen muž pita drugaricu za šta laže. Meni je u garderobi rekla da sam ja lagao kod Miljane u intervjuu. Ona se zaklela u dete da nije dobila pitanje za mene nikakvo, a dobila je - pričao je Jovanović, a Dragana je besnela.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ljuba PONIZNO PRIŠLA Sanji, pa joj sa očima punih SUZA priznala OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'