AKTUELNO

Subotićeva ispričala kako se Dragojevićevi drugovi ophode prema devojkama kao što je Koraćeva.

Učesnici najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja novinara. Oni će pitati zadrugare sve ono što zanima milionsku publiku koja ih svakodnevno prati.

Predstavnike sedme sile je zanimalo kako je David Dragojeivć mogao da uplovi u vezu sa Anom Korać iako je prethodno o njom pričao da je devojka lakog morala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre nego što si ušao u vezu sa Anom, pričao si da je onda devojka lakog morala. Kako se posle takvih reči upuštaš u vezu sa takvom osobom i da li je to mišljenje aktuelno kod tebe - glasilo je pitanje novinara.
To sam prvi put čuo kada je Dragana pričala. Anu nisam poznavao. Niti moji drugovi znaju Anu. To su meni moji drugovi. Ona kada je ovde ušla rekla je da je srela mog druga na slovo M i on mi je rekao da se videla, ne znam šta...(ostao je nedorečen David) Mislio sam da je to vid njene igre, kada sam počeo da se družim sa njom, ja sam se zaljubio, nisam mogao da kontrolišem svoje emocije i ne kajem se zbog toga - ispričao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

David je pričao da se takve devojke druže sa njegovim drugarima fudbalerima, igraju po inostranstvu. Gde im oni plaćaju karte i vrate ih nazad. David jeste imao takvo mišljenje o Ani. David je pričao da se Ana bavi prostitucijom. To je tačno - istakla je Aleksandra Subotić, a povodom ovoga se oglasila i Koraćeva.
Obožavam ljude koji pričaju o meni, a nisu ni kafu sa mnom popili. Svako će odgovarati za stvari koje je ovde rekao. To za fudbalere, ne poznajem tog iz Novog Sada. Ne znam da li je to David rekao. On kaže da nije - pričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SLIČNO JE IGRAO I U KOŽNIM TANGAMA! Dok su njegovi cimeri vežbali za 'Zadrugoviziju', David se previše opustio i zaigrao svoj ples! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B .

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'