AKTUELNO

Koraćeva je prebledela od besa!

Lazar Jeremić je pre nekoliko dana u razgovoru sa Aleksandrom Subotić otkrio šta je sve čuo za Anu Korać, a to je privuklo veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je on najbolji prijatelj Davidu Dragojeviću.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Lazara da ponovi sve što je svojoj cimerki ispričao, a on nije mogao da sakrije neprijatnost.

Foto: TvPink Printscreen

Ja te devojke znam dugo, dok sam igrao fudbal meni je stigla slika na Instagramu. Bila je Anina slika iz Mininog stana, poslali su mi skrin tog videa. Ja sam pitao drugarice da li je poznaju, one su rekla da je ne znaju iz te priče, samo da ima imućne momke i da sa njima stalno putuje. Ja nisam znao ni ko je ni šta je. Poznajem dosta tih devojaka i stvarno nisam čuo da je ona iz te priče - rekao je Lazar.
Ja sam imala imućne momke, ali nikad nisam radile te neke stvari! - pravdala se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Jeremić je shvatio da će Dragojević njemu zameriti zbog svega što je o njegovoj devojci ispričao, pa je dao sve od sebe da prikrije i upakuje u celofan ono što je izjavio njemu iza leđa.

Nije mi glupo, mi smo i ranije pričali o tome. Ovde sam Davida upoznao i do kraja ću biti uz njega, ali nije lepo možda što sam to uradio. To za prostituciju, ja sam i sa Anom i sa Davidom pričao. Koliko god nama delovalo da to nije bum što Ana pokušava da objasni neke stvari, nama ne može da padne na pamet šta se dešava. Rekao sam Davidu da bih najviše na svetu voleo da ostanu zajedno, ali da ovo ništa nije, svašta će biti tek kad izađu odavde - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovu devojku više ne želim da blatim, jer znam u kakvoj je situaciji. Ja sam svesna toga kakva je manipulacija ovde, a svesna sam i šta je sve izašlo spolja. Nas mogu da puste da lažemo, ali ispadamo smešni. Ja sam sa Lazarom pričala o svemu, rekli smo da David veruje u njene laži, a ona njemu veruje u njegove. To će trajati dok njih dvoje ne izađu na ova vrata. Znam da Lazar ima kontakte devojaka koje se bave tim zanatom i da Lazar jeste šaputao i potvrdio je da nju te devojke znaju - rekla je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Lazar Jeremić Jera

'