AKTUELNO

Pevačica je na društvenim mrežama objavila fotografiju kojom je potvrdila raskid.

Iako su se svim silama trudili da dokažu da su zaista zaljubljeni i da njihova veza nije samo medijski trik, poznati par rešio je da stavi tačku na svoju ljubav.

Samo dva meseca nakon što su se zaljubili i obznanili svoju vezu, Dženifer Lopez i Drejk prestali su da se viđaju.

Kakao tvrde pevačicini prijatelji, bilo je nemoguće spasiti vezu jer su oboje bili prezauzeti poslom, zbog čega su retko bili zajedno.

Međutim, reper se ne miri sa raskidom i planira da ponovo osvoji Dženifer, čim se vrati sa evropske turneje sredinom marta.

- Ona je majka i životni tempo je veoma brz. Jednostavno, nije mogla sve da uskladi - kaže izvor blizak latino pevačici.

Dženifer je objavila i fotografiju na društvenoj mreži Instagram, kojom je, donekle, potvrdila raskid.

- Tajming je sve. Ako je suđeno da se dogodi, dogodiće se, ali iz pravih razloga - stoji na fotografiji koju je postavila Lopez.

Mnogi su spekulisali i da je ralog za raskid bilo Drejkovo neverstvo, s obzirom na to da je uhvaćen na večeri sa porno-zvezdom Rozi Divajn u Amsterdamu.

Podsetimo, Dženifer i Drejk upoznali su se na njenom koncertu u Las Vegasu, ali su svoju vezu dugo skrivali, zbog reperove bivše devojke Rijane.

Kada je saznala da je Džej Lo u vezi sa njenim bivšim dečkom, Rijana je odmah prestala da prati svoju koleginicu na društvenoj mreži Instagram.

Autor: M. Đurović

#Drejk | Drake

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Reper

#pevačica

'