AKTUELNO

U jednom trenutku joj je drhtao glas.

Voditelj Ognjen Amidžić je ušao u ''Zadrugu 3'' kako bi razgovarao sa zadrugarima koji su se najviše istakli u nedelji pred nama. Jedna od njih je bila Miljana Kulić koja je svima rekla da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je odmah upitao Miljanu da joj sumira utiske nakon saznanja da je sigurno u drugom stanju. Miljana je otkrila da sumnja u Zolinu ljubav, ali i da nije namerno htela da ostane u drugom stanju.

Ja sam još u šoku. Ognjene, znaš i sam šta mi se desilo prvi put. Sećaš se da sam u drugoj sezoni ovde imala depresije, promene raspoloženja. Maštala sam kada sam bila mala kako ću da se udam i kako ću da imam decu. Sad vidim kakva je realnost. Posle je ušao Zola ovde i ja sam se zaljubila. Videli smo se posle rijalitija, rešili smo da treba da se promenimo. Dogovor je bio da ne pričamo da smo zajedno. Posle svih ovih priča, ja njemu verujem. Pričao mi je da me vole. Ja sam ostala ovde skrhana. Ja se samo plašim da on sada ne prihvati to, da ga ljudi ne bi osudili. Ne znam koliko je njegova ljubav jaka, ljubav je dvosmerna ulica - rekla je Miljana, a onda je Ognjen pitao da li su namerno napravili dete:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, to se slučajno dogodilo. Mene je sramota što moram da pričam ovo sa tobom. Nisam sigurna da li me voli. Bila sam izbačena odavde. Stavio je za vođu Miću, pa je muvao Maju Marinković. On je oživeo kad je izašao. Sve vreme sam ga volela, ali sam uvek imala sumnju. Kada smo živeli zajedno, Boban njegov je više brinuo o Željku nego on - rekla je Miljana pa je rekla da ne bi volela da brine o detetu bez Zole.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Miljana Kulić

'